fredag 12 september 2008

Besök hos släkten


I dag var det min tur att kolla hur släkten bor här i kina. Det är mamma mona, pappa lars, mostrarna irene och eva och kusinerna frida, pontus, filip och julia som bor här.

20 kommentarer:

Anonym sa...

Dom ser ut att ha det ganska bra!
Marika

Anonym sa...

Hej! Jennie de är ju kul att ni har hunnit träffats, vi andra följer med på datorn och tv vad som händer hela truppen det ser ut att ha gått bra för alla, lycka till med dom sista distanserna.
Putte håller med

Anonym sa...

Tjena! Kusin John här. Jag håller tummarna för dig och hoppas att du har det bra. Lycka till på dina distanser. Simma lungt! Nej vänta, det blir ju fel. Simma snabbt :)

Anonym sa...

Hej!! Får börja med att gratulera till sjätte platsen!! Kul med en egen blogg!! Får hoppas att vi ser dig i tv imorn. Lycka till!! Kör gärnet!! Det var ju kul att dina fans kunde komma å hälsa på! Jag håller mig upptaderad av dem. De verkar ha shoppat en hel del!:-)
Ha det nu så bra!!
Kram Lina Din kusin med familj

Anonym sa...

Tjena Jennie!
Du e grym! Grattis till ditt nya svenska rekord! Vilket lopp du gjorde i finalen! Kunde inte vänta tills tv´sändningen så vi såg dig på datorn och hejade allt vad vi orkade.Sen såg vi dig på tvn också. Du är fantastisk! Hälsa familjen och ha det kanon!
*kram* Familjen Hallner

Anonym sa...

Hej Jennie!

Grattis till ditt svenska rekord! :-)
Vi såg dig på tv när du tävlade.
Ha det så bra och hälsa så gott till familjen!

Kramar från
Erik, Ingrid, Lasse och Nenne i Spånga, Dysmeliföreningen.

Anonym sa...

kul att se er på tv..samt grattis till bra simning i peking..go girl.

Anonym sa...

Grattis till ännu ett kanonlopp. Vi följde direktsändningen i TV:n. Såg hela släkten i publiken. Nu får du ladda om tills imorgon. På med propellrarna och kör så det ryker. Vi håller tummarna.

Kramar från Varberg
Du är bäst!

Anonym sa...

Hej Jennie pennie:D

Glada familjen Mattsson hälsar och grattar till personliga och svenska rekordet.

P.S Såg både dig och famlijen på tv. Snygg baddräkt förresten :D

Kramar Riibäcca med familj ...

Anonym sa...

Grattis till kanon simning, pers och svensktrekord. Hanna hejade nästan lika mycket som hejarklacken i Peking. Kör hårt imorgon på 50 m fritt.
Hanna, Marika och Kenth

Anonym sa...

Hej
Grattis till framgångarna och lycka till i nästa tävling.
Frida Lundström med fam. i Skarstad.

Anonym sa...

Hej! Jennie Grattis till 4platsen och perss och Svenska rekordet kanon simmat
Hälsar fam Mattsson

Anonym sa...

Grattis igen till nya lopp och nya rekord. Du är toppen! 6:a 5:a 4:a
.... synd att OS är slut för den här gången. Vi ser fram emot nästa.
Kram från fancen i Mariestad.

Anonym sa...

Jennie! Du är fantastisk. Nu såg jag dig på TV. Jag har knappt trott det vara sant förut. Men du har varit med i Paralympic i OS i Peking!
Det är med stolthet och oerhörd stor beundran jag skickar dessa ord till dig.
Nu väntar vi på att du skall komma hem. Välkommen.
Kram från Gudrun

Anonym sa...

Helt otroligt Jennie, vilken prestation. Kan knappt tro att det är sant, Jennie simmar i os. Tjohoooo. Tänk det var inte länge sedan jag var med dig och din mamma i badhuset i Lidköping när du gick i tvåan och jag......lät dig sjunka ner i vattnet.......aj då, jag skulle ha hållt i dig :S Men det var då det, nu simmar du som bara den. Oh vad bra det har gått i OS. Såg dig i TV:n i går. Du är en hejjare på att prata med reportrar, lät som du aldrig gjort annat än pratat i TV. Du är en vår stora idol Jennie. Annika I och hela familjen skickar många grattiskramar till dig. GRATTIS GRATTIS

Anonym sa...

Hej o grattis till paceringarna. Om 4 år så är du på pallen. Kämpa på från Helena och Klas Erikson i Götene och Sandra i Göteborg.

Anonym sa...

Hej Jennie!

Grattis till en finfin insats i ditt första Paralympics. Jättekul att vi fick se dig på TV, både i bassängen och i en intervju.

Många hälsningar
Harry i Skövde

Anonym sa...

Hej Jennie!

Grattis till en finfin insats i ditt första Paralympics. Kul att vi fick se dig på TV, både i bassängen och i en intervju.

Många hälsningar
Harry i Skövde

Anonym sa...

Hejsan och ett stort GRATTIS.
Slog rekord igen, vi förstår att det inte finns något stopp. Ställer oss i biljettkön till London om 4 år nu. Underbart att få se stora tjocka släkten i TV rutan. Ha det riktigt gott nu och välkommen hem till Svedala.
Kramar
Varberg

Anonym sa...

Hej Jennie!
Här kommer en sen Grattishälsning till dina bedrifter i Kina. Det har varit jätteroligt att följa dig i dina tävlingar, o dessutom få se hela släkten heja i tv-rutan. Vi håller tummarna för dig i framtiden.
Kram Lena m familj